Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Białko
- 47.1 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1064.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beer Marinade
10min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Squid Ink Pasta
1h
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Marry Me Chicken
40min