![Cupcakes veganos de red velvet Cupcakes veganos de red velvet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4c0b670f960a05f2c6dec932dc3756a/Derivates/5822d2d70e004d305cb1e4655852b2bbd6fe7bc8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de queso crema vegano
- 200 g de nuez de la India, remojada en agua caliente por 30 minutos y escurrida
- 100 g de azúcar
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 100 g de crema de coco
- 30 g de mantequilla vegetal
Magdalenas veganas
- 250 g de leche de almendras
- 40 g de vinagre blanco
- ½ cdita de sal
- 150 g de azúcar
- ½ cdita de colorante vegetal rojo
- 120 g de aceite de girasol
- 5 g de bicarbonato de sodio
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 250 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 247.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 godz. 30 min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40min
Affogato de plátano asado TM6
10 Std. 55 Min
Paletas de helado de tahini y almendras TM6
14h
Kipe de arroz
1 godz. 30 min
Taco Sushi
1h
Paleta heada de mango y papaya
4u.
Helado de matcha
10h 30 min
Leche de cacahuate
10min
Bachour: Pancakes con crema de mascarpone y frutos
1h
Pastel de vainilla vegano
1 godz. 30 min