Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
TM6

Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile

5.0 (1 ocena)

Składniki

Remoulade Sos

  • 200 g sıvı yağ (ör. ayçiçek veya üzüm çekirdeği yağı)
  • 5 dal frenk maydanozu, taze, sadece yaprakları
    lub 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
  • 50 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş
  • 1 yumurta
  • ½ - 1 tk limon suyu
  • ½ tk hardal
  • ½ tk tuz
  • ¼ tk karabiber
  • 1 tutam şeker
  • 100 g krema, en az %30 yağ içeren

Dana Bonfile ve Tatlı Patates

  • 600 g dana bonfile, tek parça halinde, temizlenmiş
  • 20 g tereyağı
  • 2 dal biberiye, taze
  • su, vakum poşetini tamamen suyla kaplayacak kadar (su karıştırma kabındaki maksimum çizgisini aşmamalı), (yaklaşık 1400 g)
  • 30 g limon suyu (bk. Öneriler)
  • 800 g tatlı patates, yaklaşık 2 x 2 cm kalınlığında ince uzun kesilmiş (yakl. 10 cm)
  • 3 tutam tuz, bonfile için damak tadınıza göre ekstra tuz
  • 1 tutam karabiber, bonfile için damak tadınıza göre ekstra karabiber
  • 2 - 3 tutam toz tatlı kırmızı biber
  • 3 - 4 yk zeytinyağı

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
4206 kJ / 1004 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
72 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
6.3 g
Sód
1933 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy