Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fogli di gelatina
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
- 50 g di miele di acacia
- zucchero a velo per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 92.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dolcetti al cocco e cioccolato
2 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 godz.
Spaghetti cinesi con verdure
40 Min
Lecca-lecca
40 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Bignè cake
4 Std.
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Salame al cioccolato
6h 15min