Sup Lobak dengan Iga Babi

Sup Lobak dengan Iga Babi

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
5 porsi

Składniki

  • air
    2200 g
  • iga babi bakut (tulang sup, tulang leher atau tulang spiral), potong kecil-kecil (4 cm)
    400 g
  • lobak putih iris-iris (2 cm)
    500 g
  • bawang bombai iris-iris
    100 g
  • cumi-cumi, utuh, kering potong strip (2 cm)
    1 potong
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    1 sdt
  • goji berry
    20 g
  • garam sesuai selera
    1 jumput
  • lada putih bubuk sesuai selera
    1 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 154 mg
Białko 17 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie