Sup Perut Babi dengan Lada Putih

Sup Perut Babi dengan Lada Putih

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 porsi

Składniki

  • perut babi (berkisar 450 g)
    1
  • garam
    2 - 3 jumput
  • biji lada putih (8 g)
    2 ½ sdt
  • air
    1700 g
  • paha ayam, dengan kulit dan tulang (berkisar 350 g), dengan kulit dan tulang
    1
  • dang gui iris-iris
    8 g
  • ketumbar segar akar dan daun dipisah
    2 tangkai
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    15 g
  • goji berry
    12 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 119 mg
Białko 25 g
Kalorie 883 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie