Urządzenia i Akcesoria
Sup Perut Babi dengan Lada Putih
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 porsi
Składniki
-
perut babi (berkisar 450 g)1
-
garam2 - 3 jumput
-
biji lada putih (8 g)2 ½ sdt
-
air1700 g
-
paha ayam, dengan kulit dan tulang (berkisar 350 g), dengan kulit dan tulang1
-
dang gui iris-iris8 g
-
ketumbar segar akar dan daun dipisah2 tangkai
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
goji berry12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
119 mg
Białko
25 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Sup Ayam
30 min
Sup Jamur Kurma Merah
Brak ocen
Sup Ubi Cina
25 min
Sup Bayam dan Wortel
Brak ocen
Sup Krim Kacang Polong
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1 godz. 5 min
Sup Jamur a la Hungaria
Brak ocen
Tekwan
1 godz. 45 min
Tom Yum Udang
15 min
Sup Labu Kuning
25 min