
Urządzenia i Akcesoria
客家牛汶水(鹿湯麡)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
糯米糰
-
糯米粉300 克
-
糖1 茶匙
-
水 (詳見要訣)220 - 240 克
-
油 少許,刷油用
甜湯
-
黑糖250 克
-
老薑 切片50 克
-
水1200 克
-
太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
505 kcal /
2114 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
121.4 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan