Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g votka
- 120 g portakal likörü, hepsi
- 500 g kızılcık suyu
- 10 - 15 damla misket limonu suyu, tatmak için
- 200 g buz küpü
- 4 adet portakal kabuğu, süslemek için
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 368.6 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Brak ocen
Margarita
10 Min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2h 10 min
Bearnez Soslu Bonfile
Brak ocen
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Bearnez Sos
15 Min
Bellini Kokteyl
5 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Brak ocen
Gazpacho
10 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Brak ocen
Krem Karamel (Flan)
2h 45min