
Urządzenia i Akcesoria
Trifle de champanhe e morango
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 copos
Składniki
Palitos la reine picados
-
palitos la reine partidos em metades200 g
Coulis de morango e framboesa
-
morangos250 g
-
framboesas250 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)30 g
-
açúcar100 g
-
ágar-ágar1 ½ c. chá de
-
champagne200 g
Creme
-
açúcar50 g
-
natas c/ 30-40% de gordura300 g
-
queijo mascarpone300 g
Montagem
-
Folhas de hortelã q.b. p/ guarnecer
-
groselhas, frescas p/ guarnecer200 g
Wartości odżywcze na 1 copo
Kalorie
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
95.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feliz Ano Novo
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia