Urządzenia i Akcesoria
Recheio de amendoim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
370 g
Składniki
-
açúcar mascavado claro70 g
-
amendoim torrado250 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17 g
Kalorie
2334 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Brigadeirão
2 godz. 30 min
Pudim de chocolate e baunilha
2 godz. 15 min
Recheio de abacaxi
10 min
Ovos da Páscoa recheados
1 godz. 45 min
Bolo base
1 godz. 50 min
Rebuçados de pinhão
1 godz. 30 min
Creme de avelã e chocolate
10 min
Sumo de romã e framboesa (fresco)
5 min
Beijinhos de noz
30 min
Mousse de amêndoa
2 godz.
Pãezinhos de colher com leite condensado
1 godz. 15 min
Pasta de alho
10 min