辣炒牛蒡
TM6 TM5

辣炒牛蒡

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 1 根 干辣椒 ,一切二
  • 40 克 胡萝卜 ,切成0.5×6厘米长条
  • 300 克 牛蒡 ,切成0.5×6厘米长条
  • 45 克 日本清酒
  • 1 汤匙 糖
  • 40 克 日式浓口酱油 ,依个人口味调整
  • 1 茶匙 老抽
  • 2 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1224 kJ / 292.5 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
42.4 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3.1 g
Sód
1314.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy