Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 1 根 干辣椒 ,一切二
- 40 克 胡萝卜 ,切成0.5×6厘米长条
- 300 克 牛蒡 ,切成0.5×6厘米长条
- 45 克 日本清酒
- 1 汤匙 糖
- 40 克 日式浓口酱油 ,依个人口味调整
- 1 茶匙 老抽
- 2 茶匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1224 kJ / 292.5 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1314.5 mg