Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mocha Ice Cream
-
raw cashew nuts150 g
-
coconut milk230 g
-
unsweetened cocoa powder30 g
-
coconut sugar120 g
-
agave syrup15 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
instant espresso powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Lava Cakes
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut butter plus extra for greasing150 g
-
caster sugar to taste75 - 80 g
-
eggs (approx. 3 medium eggs)180 g
-
cornflour5 g
-
rice flour35 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
3270.7 kJ /
781.7 kcal
Tłuszcz
53.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Ombre Naked Cake
3 godz.
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Geode Cake
4 godz.
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Brak ocen
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9 godz. 20 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Nutty Chocolate Caramel Bar
2 godz. 20 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min