Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
water3200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt2 Tbsp
-
polenta800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1778.9 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1691.9 kJ /
404.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
76.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min
Semolina Custard Dessert Pots
20 min