Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
water3200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt2 Tbsp
-
polenta800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1778.9 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1691.9 kJ /
404.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
76.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Risotto with Parmesan
40 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Polenta
1 godz.
Crêpes Suzette
35 min
Potato and vegetable purée
45 min
Pineapple and Rum Pancakes
40 min