
Urządzenia i Akcesoria
韭黃鮮蝦卷
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 塊
Składniki
-
低筋麵粉1 茶匙
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 去皮、切條100 克
-
韭黃 切段200 克
-
草蝦仁 切小塊300 克
-
太白粉1 茶匙
-
米酒10 克
-
新鮮香菜根 切段5 克
-
春捲皮12 張
-
油 油炸用1000 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
36 kcal /
151 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan