Urządzenia i Akcesoria
Demirhindi Şerbeti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 bardak
Składniki
-
demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
su1600 g
-
şeker250 g
-
tarçın çubuk1
-
karanfil2
-
kurutulmuş ıhlamur3 - 4 dal
-
adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış2 - 3 dal
-
taze zencefil ince dilimlenmiş20 g
-
anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)1 yk
-
portakal 3-4 dilim½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bardak
Białko
0.9 g
Kalorie
944.7 kJ /
225.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
50.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kolay Fikirler
200 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4 godz. 15 min
Hindistan Cevizi Sütü
15 min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 godz. 20 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 godz. 20 min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 godz. 40 min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 godz. 50 min
Hibiskus Şerbeti
3 godz. 25 min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 godz. 50 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Badem Sütü
6 godz. 10 min