Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 油
- 400 克 西兰花, 切小朵
- 5 克 盐
- 20 克 水
- 5 克 杏仁片 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 261 kJ / 62.4 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 511.9 mg