Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 300 克 青菜 ,或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 298.6 kJ / 71.4 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 679.7 mg