炒青菜
TM6 TM5 TM31

炒青菜

4.4 (136 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 300 克 青菜 ,或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
298.6 kJ / 71.4 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.6 g
Sód
679.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy