红烧肉(经典版)

红烧肉(经典版)

3.9 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • ,切片
    20 克
  • 带皮五花肉 ,切大块(3×3厘米)
    500 克
  • 250 克
  • 冰糖
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 704.5 kcal / 2947.7 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 66.3 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 24.2 g
Sód 519.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...