Urządzenia i Akcesoria
Aloo Gobi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi
Składniki
-
kentang dikupas, potong kasar (2 cm)250 g
-
cabai hijau besar biji dibuang1
-
biji jinten putih dipanggang1 sdt
-
ketumbar bubuk2 sdm
-
kunyit bubuk½ sdt
-
cabai merah bubuk½ sdt
-
air60 g
-
garam batu sesuai selera½ sdt
-
kuntum kembang kol250 g
-
tomat (berkisar 1 tomat), potong dadu (1 cm)150 g
-
ketumbar segar daun saja, dicincang, untuk hiasan1 sdm
-
minyak wijen murni1 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
4 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Tumis Udang
30 min
Tempe Almond
96 godz.
Tempe Kedelai
72 godz.
Penne Arrabbiata Udang
30 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Brak ocen
Tempe Gembus
72 godz.
Brokoli Saus Jamur
Brak ocen
Gandum Bulgur
Brak ocen
Kacang Canelini Lembut
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Lumpia Sayur
2 godz. 10 min
Deviled Eggs
Brak ocen