
Urządzenia i Akcesoria
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 個
Składniki
-
水300 克
-
低筋麵粉 ,過篩15 克
-
太白粉 ,過篩,多備一點裹粉用15 克
-
黑芝麻醬50 克
-
蝦仁 ,打成漿100 克
-
美乃滋15 克
-
冰水 ,適量,冷卻用
-
油 ,適量,油炸用
-
太白粉 ,過篩,多備一點裹粉用
-
高湯 (柴魚)100 克
-
昆布20 克
-
醬油100 克
-
味醂100 克
-
柴魚片10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
154.1 kcal /
644.2 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
1162.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

頂尖對決之王者食譜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan