
Urządzenia i Akcesoria
夜市燒蕃麥2.0 - 白睿騰
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 人份
Składniki
燒蕃麥醬汁
-
無鹽花生10 克
-
沙茶醬100 克
-
醬油膏35 克
-
是拉差辣椒醬20 克
-
細砂糖25 克
-
五香粉少許
-
水20 克
-
醬油10 克
-
白芝麻醬50 克
烤蕃麥
-
豬絞肉100 克
-
豬肉香腸 (約6根),切開腸衣取出肉餡160 克
-
蛋白15 克
-
玉米粒60 克
-
水 ,蒸煮用600 克
-
玉米筍8 - 9 根
-
太白粉 ,適量,灑粉用
-
白芝麻 ,適量
-
黑芝麻 ,適量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
266.8 kcal /
1115.2 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
25.4 g
Sód
581.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

頂尖對決之王者食譜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan