Urządzenia i Akcesoria
Dampet abbor med limesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner
Składniki
-
koriander, fersk kun blader2 kvister
-
hvitløksfedd6
-
rød chili, fersk delt i biter, etter smak1 - 2
-
sukker1 ts
-
limesaft2 ss
-
fiskesaus2 ss
-
flytende fiskefond100 g
-
havabbor (ca. 500 g), sløyd, skjell fjernet1
-
havsalt1 ts
-
risvin30 g
-
vann500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
24 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.