Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Bowle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Kirschen entsteint (siehe Tipp)400 g
-
brauner Zucker100 g
-
Limette unbehandelt, geviertelt, entkernt1
-
Kirschsaft600 g
-
Sekt (0,75 l), kalt1 Flasche
-
Weißwein, trocken (0,75 l), kalt1 Flasche
-
Zitronenmelisse½ Bund
-
Orange, unbehandelt in dünnen Scheiben1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
20 mg
Białko
1 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MMMHH... Sommer!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 godz. 40 min
Beeren-Gin-Tonic-Bowle
15 min
Zupfbrot Flammkuchenart
45 min
Spicy Nudelsalat
30 min
Brotröllchen
40 min
Unterwegs-Wraps
15 min
Deftiger Westernsalat
1 godz.
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8 godz. 30 min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Kirschglühwein
20 min
Hot Aperol®
25 min