番茄汤底料
TM6 TM5

番茄汤底料

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 600 克 新鲜番茄 ,成熟,去皮并一切四块
  • 150 克 紫洋葱 ,一切四块
  • 20 克 新鲜姜 ,切片
  • 130 克 植物油
  • 200 克 番茄泥
  • 30 克 蚝油
  • 2 茶匙 鸡精粉 ,自制或市售,适量调味

Wartości odżywcze
na 1 罐(果酱瓶)
Kalorie
3130 kJ / 748 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
66 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
8 g
Sód
996 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy