Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 250 克 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
- 2 - 3 小撮 盐 (opcjonalnie)
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2001.6 kJ / 476.6 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 599.8 mg