Fiskesuppe med kokosmelk og søtpotet

Fiskesuppe med kokosmelk og søtpotet

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porsjoner

Składniki

  • sjalottløk delt i to
    80 g
  • hvitløksfedd
    4
  • ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)
    30 g
  • rød chili uten frø, delt i biter
    1
  • nøytral olje (feks. vegetabilsk olje)
    30 g
  • kokosmelk
    300 g
  • vann
    250 g
  • grønnsaksbuljong hjemmelaget
    1 ts
    1 grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l), smuldret
  • rød currypaste (se tips)
    3 ts
  • søtpotet skrelt, delt i terninger (3-4 cm)
    300 g
  • limesaft, ferskpresset
    25 g
  • brunt sukker
    2 ss
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • cherrytomater delt i to
    200 g
  • babyspinat, fersk
    50 g
  • hvit fiskefileter, uten skinn uten bein, (feks. torsk, havabbor), delt i biter (5-6 cm)
    450 g
  • korianderblader, ferske grovt hakket, til pynt
  • lime delt i båter, til pynt
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 487.7 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1207.8 kJ / 288.7 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie