
Urządzenia i Akcesoria
Surf-&-Turf-Hot-Dog
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Stück
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Knoblauchzehe1
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Mayonnaise25 g
-
Sahne35 g
-
Tomatenmark15 g
-
Weinbrand (opcjonalnie)1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucker¼ TL
-
Brühwürstchen4
-
Paprika in Würfeln (1,5 cm)50 g
-
Salatgurke in Würfeln (1,5 cm)50 g
-
Garnelen, geschält, gegart halbiert90 g
-
Cherry-Tomaten geviertelt30 g
-
Schnittlauch in feinen Ringen15 g
-
Hot-Dog-Brötchen aufgeschnitten4
-
Kopfsalat8 Blätter
-
Gewürzgurken (opcjonalnie) mit Dill zum Garnieren
-
Senf (opcjonalnie) zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
336 kcal /
1408 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
860 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy