
Urządzenia i Akcesoria
Meatball-Sandwiches
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Pinienkerne20 g
-
Parmesan in Stücken30 g
-
Datteln, entsteint50 g
-
Petersilie abgezupft10 g
-
Hackfleisch, gemischt400 g
-
Ei1
-
Paniermehl selbst gemacht (siehe Tipp)30 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Pfeffer1 ¼ TL
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote (opcjonalnie) nach Wunsch entkernt1
-
passierte Tomaten, aus der Dose500 g
-
Tomatenmark40 g
-
Olivenöl50 g
-
Crema di Balsamico5 g
-
Baguettes2
-
Rucola30 g
-
Büffel-Mozzarella abgetropft, in Scheiben250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
463 kcal /
1938 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
817 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wir gehen raus!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy