The-German-Hot-Dog

The-German-Hot-Dog

4.2 184 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Stück

Składniki

  • Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Mehl
    10 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Bacon, geräuchert, in Scheiben in feinen Streifen
    100 g
  • Sauerkraut, aus der Dose abgetropft
    350 g
  • Brühwürstchen
    6
  • Schmand
    3 geh. EL
  • körniger Senf
    1 geh. EL
  • Laugenstangen
    6
  • Röstzwiebeln
    6 EL
  • Gewürzgurken (opcjonalnie) zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 383 kcal / 1602 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 1234 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...