
Urządzenia i Akcesoria
The-German-Hot-Dog
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Stück
Składniki
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Butter in Stücken20 g
-
Mehl10 g
-
Sahne200 g
-
Salz1 TL
-
Zucker½ TL
-
Kümmel, ganz½ TL
-
Bacon, geräuchert, in Scheiben in feinen Streifen100 g
-
Sauerkraut, aus der Dose abgetropft350 g
-
Brühwürstchen6
-
Schmand3 geh. EL
-
körniger Senf1 geh. EL
-
Laugenstangen6
-
Röstzwiebeln6 EL
-
Gewürzgurken (opcjonalnie) zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
383 kcal /
1602 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1234 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy