Baguette Hawaii
TM6 TM5

Baguette Hawaii

4.5 (79 ocen)

Składniki

  • 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, geviertelt
  • 200 g Emmentaler, in Stücken
    lub 200 g Gouda, in Stücken
  • 200 g Kräuter-Crème-frâiche
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
  • 2 Baguettes zum Aufbacken (à 150 g und à ca. 30 cm lang), längs halbiert (siehe Tipp)
  • 150 g Ananas, frisch, in Würfeln (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3352 kJ / 801 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
89 g
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
4.1 g
Sód
1469 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy