Pappardelle in Pfefferbutter
TM6 TM5

Pappardelle in Pfefferbutter

4.5 (145 ocen)

Składniki

  • 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 2 cm)
  • 3 Stängel Oregano frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
  • 40 g Parmesan, in Stücken
  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • 220 g Pappardelle
  • 1 TL Pfefferkörner, schwarz
  • 70 g Butter, in Stücken
  • ½ TL Meersalzflocken

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3109 kJ / 743 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
84 g
Tłuszcz
35 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Błonnik
4.2 g
Sód
288 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy