Urządzenia i Akcesoria
Pasta med linser og pølser
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
gulerødder skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg (ca. 40 g), halveret1
-
1 teske basilikum, tørretbasilikumblade til pynt6 - 8
-
olivenolie30 g
-
svinekødspølse, rå uden skind og smuldret200 g
-
vand700 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 teske
-
salt½ teske
-
pasta, tørret (se variation)320 g
-
linser, dåse skyllet og drænet, eller 170 tørrede linser, kogt (se tip)200 g
-
balsamico (opcjonalnie)10 g
-
sort peber, stødt3 - 4 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen