Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
TM6 TM5

Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı

5.0 (1 ocena)

Składniki

Balık ve Hamur

  • 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
  • 250 g su
  • 20 g taze maya, ufalanmış
    lub 2 tk kuru maya (7g)
  • 500 g un
  • 3 tk tuz
  • ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
  • 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)

Pirinç

  • 2 diş sarımsak
  • 40 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 30 g zeytinyağı
  • 500 g su
  • 500 g beyaz şarap
  • 1 tk tuz
  • 1 yk şeker
  • 350 g pirinç, uzun taneli
  • 15 g fındık, parçalara bölünmüş
  • 15 g dolmalık fıstık, çiğ
  • 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
  • 15 g badem, parçalara bölünmüş

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
5540.8 kJ / 1324.3 kcal
Białko
70.5 g
Węglowodany
181.3 g
Tłuszcz
23.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
9 g
Sód
2521.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy