Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g çilek
lub 150 g çilek, donuktan çözdürülmüş -
30
g eritritol
lub 30 g ksilitol - 400 g yağsız inek sütü
- 2 yk yulaf kepeği
- 60 g yulaf gevreği
-
100
g yaban mersini (opcjonalnie)
lub 100 g çilek, dilimlenmiş (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
Yulaf Sütü
25 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15 min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Elmalı Tart
1hod.
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1hod.
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Tiramisu
6h 20 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30min
Haşlanmış Yumurta
20 min