Spirulinaspaghetti med ratatouille af sommerens grøntsager

Spirulinaspaghetti med ratatouille af sommerens grøntsager

4.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portioner

Składniki

Spirulinaspaghetti
  • hvedemel plus ekstra til at drysse med
    200 g
  • spirulinapulver
    10 g
  • æg
    2
  • olivenolie
    1 spsk
  • hvedemel til at drysse med
Ratatouille
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    100 g
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker
    150 g
  • courgette skåret i mindre stykker
    150 g
  • tomater skåret i mindre stykker
    120 g
  • forårsløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    50 g
  • olivenolie plus ekstra til pynt
    40 g
  • oliven
    30 g
  • salt til tilberedning af nudler
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • vand til tilberedning af spaghetti
  • basilikumblade til pynt

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 554.3 mg
Białko 11 g
Kalorie 1608.5 kJ / 384.5 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 47.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie