Urządzenia i Akcesoria
Spirulinaspaghetti med ratatouille af sommerens grøntsager
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portioner
Składniki
Spirulinaspaghetti
-
hvedemel plus ekstra til at drysse med200 g
-
spirulinapulver10 g
-
æg2
-
olivenolie1 spsk
-
hvedemel til at drysse med
Ratatouille
-
gulerødder skåret i mindre stykker100 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker150 g
-
courgette skåret i mindre stykker150 g
-
tomater skåret i mindre stykker120 g
-
forårsløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)50 g
-
olivenolie plus ekstra til pynt40 g
-
oliven30 g
-
salt til tilberedning af nudler1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand til tilberedning af spaghetti
-
basilikumblade til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
554.3 mg
Białko
11 g
Kalorie
1608.5 kJ /
384.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and cheese med chorizo
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min