Urządzenia i Akcesoria
Sorte ris med mango og laks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
citronsaft friskpresset20 g
-
sennep10 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
salt1 knivspids
-
vand1200 g
-
fersk laksefilet, uden skind (hver 150 g)300 g
-
sorte ris (tilberedningstid 16-18 min., se tip)200 g
-
sort peber, friskkværnet (opcjonalnie)1 - 2 knivspids
-
mango, moden skrællet, skåret i tern (ca. 2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.3 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1794 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and cheese med chorizo
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min