Kernerig bruschetta med tomatsauce af rå tomater

Kernerig bruschetta med tomatsauce af rå tomater

2.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
20 skiver

Składniki

Bruschettabrød
  • vand
    260 g
  • gær smuldret
    20 g
  • honning
    10 g
    10 g farin
  • fuldkornsmel med kerner
    350 g
  • hvedemel
    150 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • salt
    ½ teske
Rå tomatsauce
  • tomat skåret i mindre stykker
    200 g
  • basilikumblade
    5
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • oregano, tørret
    ½ teske
  • salt
    ¼ teske

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 skive

Sód 80 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 498.8 kJ / 119.2 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 18.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie