Focaccia with Rosemary and Honey

Focaccia with Rosemary and Honey

3.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 pieces

Składniki

Dough
  • water
    13 ½ oz
  • bread flour
    22 oz
  • dried instant yeast
    5 tsp
    1 oz fresh yeast
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • sugar
    1 pinch
  • salt
    1 tsp
Topping
  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • water
    3 tbsp
  • honey plus extra to drizzle
    3 oz
    3 oz agave, plus extra to drizzle
  • salt
    1 ½ tsp
  • dried chili flakes (opcjonalnie)
    1 tsp
  • fresh rosemary leaves only, to sprinkle
    2 sprigs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 374 mg
Białko 8 g
Kalorie 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...