Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Ziegenkäse-Eis mit Kräckern
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Zucker150 g
-
Eigelb6
-
Milch400 g
-
Sahne375 g
-
Ziegenfrischkäse in Stücken300 g
-
Salz5 Prisen
-
Dinkel-Vollkornmehl170 g
-
Olivenöl50 g
-
Wasser170 g
-
Sesam1 EL
-
Balsamico, dunkel10 g
-
Rote Bete, gekocht in Stücken250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
391 mg
Białko
14 g
Kalorie
2285 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Levante-Küche
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Butterscotch-Pudding-Pie mit Amaretto-Schoko-Sahne
7 godz.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Pfannkuchenschnecken mit Spargel
2 godz.
Frühstücks-Drink
10 min
Kartoffel-Porree-Suppe
1 godz.
Frische Tomatensuppe
30 min
Kartoffelcremesuppe
45 min
Kichererbsensuppe
9 godz. 30 min
Christmas Cake
2 godz. 30 min
Möhren-Tomaten-Cremesuppe
45 min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30 min