Urządzenia i Akcesoria
Fulgi de cereale pentru micul dejun (fără alergeni)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porții
Składniki
-
fulgi de ovăz fără gluten110 g
-
semințe de chia30 g
-
zahăr brun deschis1 lingură
-
sare de mare¼ linguriță
-
sirop de arțar1 lingură
-
ulei de cocos20 g
-
lapte de orez125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
8.9 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fără alergeni
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tartă normandă cu mere
1h 25min
Salată de varză cu dressing de morcovi și ghimbir
Pas d’évaluation
Lapte de migdale
10min
Orez special, neprăjit
45min
Iaurt cu fructe de pădure
Pas d’évaluation
Smoothie proteic cu fulgi de ovăz
5min
Burger vegan cu nuci și fasole neagră
4h 40min
Pâine neagră de secară
Pas d’évaluation
Chifle-purceluși
2h
Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz
30min
Bomboane din negresă raw
30min
Lapte de migdale vegan
8h 40min