Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ portocală, doar coaja tăiată subțire
- 75 g zahăr
- 120 g unt nesărat, rece, tăiat bucăți
- 1 priză sare de mare
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 280 g făină, plus pentru pudrat
- ½ linguriță praf de copt
- 150 g magiun de prune
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Negrese cu cireșe amarena
1 Std.
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 Min
Cornulețe umplute cu griș și caise
Keine Bewertungen
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72 Std.
Rulouri cu banană și susan
1 Std. 30 Min
Melc din melcișori cu unt și verdețuri
Keine Bewertungen
Glazură de unt
5 Min
Biscuiți umpluți
2 Std. 30 Min
Plăcintă cu pere și cremă de brânză
50 Min
Steluțe cu scorțișoară (Germania)
1 Std. 30 Min
Glazură de zahăr
5 Min
Ștrudel cu mere
1 Std. 45 Min