Focaccia cu pere și Gorgonzola
TM6 TM5

Focaccia cu pere și Gorgonzola

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g unt nesărat, tăiat bucăți, plus pentru uns
  • 350 g pere, tip Williams, tăiate bucăți (3 cm)
  • 200 g apă
  • 1 linguriță zahăr
    lub 1 linguriță făină de malț
  • ½ cub drojdie proaspătă (20 g)
    lub 1 pliculeț drojdie uscată (7 g)
  • 300 g făină Tip 550
  • 200 g făină de secară Tip 1150
  • 1 ½ linguriță sare
  • 150 - 200 g Gorgonzola, bucăți (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
2004 kJ / 479 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy