
Urządzenia i Akcesoria
Ketchup tomat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 gram
Składniki
-
tomat matang potong bagi empat1000 g
-
paprika merah potong kecil-kecil180 g
-
bawang bombai merah130 g
-
siung bawang putih2
-
red wine vinegar100 g
-
bay leaf (daun salam Eropa) segar1
-
pala bubuk1 jumput
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
cabai cayenne bubuk¼ - ½ sdt
-
paprika1 sdt
-
garam1 sdt
-
madu100 g
Wartości odżywcze na 1200 gram
Kalorie
620 kcal /
2612 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
123 g
Błonnik
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
35 min
Brak ocen
25 min
25 min
10 min
10 min
10 min
10 min
Brak ocen
15 min
20 min
20 min