Urządzenia i Akcesoria
Steak Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 jar
Składniki
-
bawang merah diiris85 g
-
jamur kancing diiris55 g
-
siung bawang putih2
-
ikan teri, diawetkan dalam minyak2
-
dark brown sugar55 g
-
kismis, semua jenis40 g
-
tarragon, segar2 sdm
-
saus tomat110 g
-
air55 g
-
mustard Dijon30 g
-
mustard30 g
-
cuka balsamik30 g
-
sari cuka apel30 g
-
jus jeruk55 g
-
saus Worcestershire110 g
-
celery seed1 ½ sdt
-
garam1 ½ sdt
-
lada hitam remah½ sdt
-
bubuk cengkeh¼ sdt
-
kayu manis bubuk¼ sdt
-
bubuk cabai cayenne¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
5602 mg
Białko
3 g
Kalorie
2916 kJ /
697 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
165 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Esensial di Dapur
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Petis
25 min
Sambal Kacang Mede
25 min
Sambal Dadak
10 min
Sambal Cibiuk
10 min
Sambal Asam Udeung Aceh
10 min
Sambal Kecap
10 min
Selai Kacang
5 min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Brak ocen
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 min
Saus Béarnaise
20 min
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Brak ocen