Urządzenia i Akcesoria
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 gram
Składniki
-
paprika merah dipanggang, diiris memanjang100 g
-
minyak zaitun ekstra virgin20 g
-
sari jeruk20 g
-
air10 g
-
saus pedas (tabasco) (opsional)1 - 2 tetes
-
mentega tawar potong kecil-kecil130 g
-
paprika bubuk (smoked paprika) atau paprika1 sdt
-
kuning telur4
-
garam sesuai selera½ - 1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 gram
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode Pengental TM6
24 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steak Sauce
Brak ocen
Sambal Petis
25 min
Sambal Kacang Mede
25 min
Sambal Dadak
10 min
Sambal Cibiuk
10 min
Sambal Asam Udeung Aceh
10 min
Sambal Kecap
10 min
Selai Kacang
5 min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Brak ocen
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 min
Saus Béarnaise
20 min