Saus Hollandaise dengan Paprika Merah

Saus Hollandaise dengan Paprika Merah

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 gram

Składniki

  • paprika merah dipanggang, diiris memanjang
    100 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    20 g
  • sari jeruk
    20 g
  • air
    10 g
  • saus pedas (tabasco) (opsional)
    1 - 2 tetes
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    130 g
  • paprika bubuk (smoked paprika) atau paprika
    1 sdt
  • kuning telur
    4
  • garam sesuai selera
    ½ - 1 sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 gram

Sód 2299 mg
Białko 15.1 g
Kalorie 6015.5 kJ / 1432.2 kcal
Tłuszcz 152 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 79.7 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie