Saus béarnaise

Saus béarnaise

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porsi

Składniki

  • bawang merah potong bagi dua
    50 g
  • tarragon, segar daun saja
    1 tangkai
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (disarankan tarragon vinegar)
    1 sdm
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    200 g
  • kuning telur
    4
  • garam
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    1 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porsi

Białko 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tłuszcz 192 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie