Urządzenia i Akcesoria
Klasický rajčatový protlak (passata)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 porcí
Składniki
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské omáčky
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Omáčka arrabbiata
40 min
Žlutý kečup
45 min
Ostružinové želé
1 godz.
Libečková sůl
5 min
Rajčatový kečup
40 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Rajčatový kečup
40 min
Sladká chilli omáčka
25 min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 godz. 10 min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Třešňový džem
35 min