Urządzenia i Akcesoria
Bageta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 kusy
Składniki
-
330 gramů vody
-
1 čajovou lžičku instantního droždí, rozdrobeného10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů chlebové pšeničné mouky hladké, plus navíc na pomoučení
-
2 rovné čajové lžičky soli
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Domácí bulky
25 min
Chléb expres
45 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Bílé pečivo
1 godz.
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Drůbeží játrová paštika
6 godz. 40 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Bagety
35 min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1 godz.