Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 gramů vody
-
10
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 čajová lžička instantního droždí (viz Tip) - 350 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na pomoučení
-
150
gramů chlebové žitné mouky
lub 150 gramů hladké špaldové mouky - 100 gramů bílého jogurtu
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička pečicího sladu
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 530.5 kJ / 126.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 314.8 mg
Alternatywne przepisy
Zamotaný cibulový chléb
35min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40 min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min
Podmáslový chléb
4h 35min
Mazanec
2h 15 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Loupáky s mákem
1h 30 min
Máslo
5 Min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20 min