Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů oleje
- 100 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kousky (2 cm)
- 400 gramů papriky, různé, na kousky (2 cm)
- 200 gramů vody
- 200 gramů rajčat, na kousky
- 1 čajová lžička papriky, pálivé
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička bazalky, sušené
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí
lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) -
20
gramů turecké pasty z červených paprik, jemné (Biber salçası)
lub 20 gramů rajčatového protlaku - 250 gramů rýže
- voda
- sůl
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 1 - 2 polévkové lžíce vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h
Žlutá rýže s kuřetem
50 min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10 min
Boloňské špagety
30 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min
Katův šleh
35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Guláš z vepřové panenky
40 min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 min